Lapte bio la Pukka

Vizitati magazinul bio online www.Biolateria.ro Peste 3.000 de produse bio sau produse naturiste de la cei mai premiati producatori Bio din lume.

IN CAPITALA – Oferta de lactate fara chimicale se diversifica
Bucurestenii care pun pret pe sanatate pot sa cumpere, mai nou, lapte eco. Dar si kefir, iaurturi si felurite brinzeturi.

Laptele nu trebuie sa lipseasca dintr-o alimentatie sanatoasa. Este bogat in proteine, calciu, fosfor, vitamine din grupul B, vitaminele A, D si E, are potasiu, sodiu si cantitati mici de zinc, fier, seleniu, magneziu, cupru si vitamina C. Iar laptele obtinut de la animale crescute in sistem ecologic, fara antibiotice si chimicale de sinteza periculoase, este mult mai sanatos decit cel conventional, fiind mai bogat in acizi grasi benefici, antioxidanti si vitamine.

PRODUSE. Si locuitorii Capitalei se pot bucura acum de beneficiile consumului de lapte bio. La magazinul Pukka Food se gaseste, de saptamina trecuta, lapte bio de vaca si de capra. Este vorba despre lapte integral, disponibil in doua variante: proaspat si UHT.

Pe linga lapte, la Pukka se gasesc si alte produse lactate – kefir, iaurturi simple sau cu fructe, smintina, unt – si brinzeturi – perle de brinza cu smintina, telemea de oaie, brinza de burduf, brinza Tilsit din lapte de oaie, Bio Mozzarella, Bio Feta, emmentaler.

Smintina, untul, brinzeturile si cascavalul eco sint „cunostinte mai vechi” ale bucurestenilor bio-interesati, acestea fiind comercializate de ceva vreme in magazinele Naturalia si la Leacul. De asemenea, cooperativa Biocoop din Sibiu comercializeaza lactate si brinzeturi bio, iar Asociatia Valea Asaului isi vinde lactatele in magazinele Ronel Com din Onesti, Comanesti si Asau. Brinzeturi, unt, emmentaler si cascaval bio se mai gasesc si in marile lanturi de retail.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *