LEACUL, produse Bio pentru sanatatea ta!

BiolateriaVizitati magazinul bio online www.Biolateria.ro Peste 3.000 de produse bio sau produse naturiste de la cei mai premiati producatori Bio din lume.

Pe 18 aprilie 2008 s-a lansat oficial magazinul LEACUL  www.leacul.ro , pentru toti cei interesati sa adopte un stil de viata sanatos.

Comercializand doar produse biologice, fara aditivi alimentari si fara compusi chimici sau sintetici, magazinul LEACUL este primul magazin din Bucuresti in care se gasesc exclusiv produse BIO pentru alimentatie, ingrijire corporala si casnica, suplimente nutritive.

Produsele BIO sunt acele produse care sunt obtinute doar din extracte de plante crescute pe pamanturi netratate chimic si din seminte nemodificate genetic. In plus, produsul finit nu are adaosuri de coloranti, parfumuri sintetice sau conservanti chimici.

Traind intr-o societate care impune un stil de viata mai putin echilibrat datorita ritmului alert, alimentatiei nepotrivite si poluarii excesive, produsele Bio ii ajuta pe oameni sa beneficieze de tot ceea ce are natura mai bun, reducand semnificativ riscul aparitiei cancerului, alergiilor sau a unor boli de piele.

In magazinul LEACUL pot fi gasite cele mai cunoscute branduri de produse ecologice din lume, precum Sonnentor, Biotta sau Trautropfen.

LEACUL va asteapta in universul Bio din strada Hatmanul Arbore, nr. 11, sector 1, Bucuresti (langa restaurant Perla).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *