Legea Picnicului isi propune sa salveze mediul, amendand pe cei care vor iesi la iarba verde si vor face gratare in locuri nepermise.

Legea Picnicului isi propune sa salveze mediul, amendand pe cei care vor iesi la iarba verde si vor face gratare in locuri nepermise.

Inspectorii Garzii de Mediu vor inspecta locurile preferate de turisti si vor da amenzi amatorilor de mici si carnati la gratar.

Este impresionant sa auzim ca exista inspectori, cu toate ca pana acum nu am auzit de ei. Cand paduri intregi dispar in urma defrisarilor facute de smecheri, inspectorii Garzii de Mediu stau in birouri. Dusmanii naturii, sunt romanii mancatori de mici, dupa parerea lor. Este adevarat ca de cele mai multe ori, in urma lor, raman munti de gunoaie, dar macar copacii, atatia cat mai sunt, raman in picioare.

Daca se cunosc locurile favorite de romanii care isi fac un gratar in week-end, de ce Garda de Mediu nu a facut amenajari speciale pentru turistii doritori de un gratar? Se dau amenzi pentru gratare fara sa avem spatii special amenajate, se dau amenzi pentru parcari fara sa avem suficiente parcari, se dau aprobari pentru vile in jurul Capitalei, si se dau aprobari, pentru insanatosirea padurilor, fara ca inspectorii sa verifice daca sunt taiati copacii uscati sau cei care devin materie prima pentru fabricantii de mobila.

Ministrul Mediului si Padurilor mai bine s-ar ocupa de defrisarile abuzive decat de micii si carnatii nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *