Legea salubrizarii, calcaiul lui Ahile

0
398
Legea salubrizarii, călcâiul lui Ahile
Legea salubrizarii, calcaiul lui Ahile
Legea salubrizarii, calcaiul lui Ahile

Modificarea Legii salubrizarii este intens discutata de politicieni. Prezent in emisiunea „Povesti de succes”, de la Litoral TV, deputatul constantean Eduard Martin a reiterat faptul ca initiativa modificarii acestui document nu ii apartine iar acuzele care i se aduc cu privire la faptul ca legea faciliteaza dezvoltarea activitatilor sale economice sunt total nefondate.

“Propunerea Legii pe salubritate, in primul rand nu este propunerea mea […] este a unui alt parlamentar […] s-a spus peste tot ca-i propunerea mea […] eu fac parte din Comisia de Industrii a Parlamentului Romaniei in care se dezbate aceasta propunere, unde suntem 31 de deputati si de unde pleaca un raport care e votat de 400 si ceva de deputati […] dar pentru ca stiu ce se intampla in acea lege, tot ce s-a intamplat, tot ce s-a modificat in legea aia sunt update-uri facute din 2006 pana in 2013 […] legea e din 2006, cu toate modificarile directivelor europene si celorlalte legi subsecvente nationale”, a declarat in direct la „Povesti de succes”, deputatul PSD, Eduard Martin.Tot in cadrul emisiunii „Povesti de succes”, deputatul constantean a explicat motivele apartenentei sale politice dar si faptul ca politica nu trebuie sa fie o rampa de lansare pe o panta a bunastarii personale.

„Eu cred in ideologia social-democrata care inseamna asa: luam taxe de la oamenii cu bani si ii sustinem pe oamenii care nu reusesc sa se sustina singuri – asistenta sociala, asigurari sociale pentru oamenii care nu reusesc singuri, ajutor social cat se poate de mult, indemnizatii pentru mame. Eu cred in asta! Eu si familia mea am avut buzunarele pline inainte de a intra in politica […] asa ne-a ajutat Dumnezeu. Am si muncit foarte mult […] au fost si victime pe acest front al muncii si nu ascund sa spun ca tatal meu a avut doua infarcturi, unchiul meu a facut un infarct, tatal meu a facut diabet […] sunt victime colaterale”, a mai spus in direct la „Povesti de succes”, deputatul PSD, Eduard Martin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.