„Let’s Bike It” in Arges!

"Let's Bike It" in Arges!

Pe data de 9 iulie, toti biciclistii din Arges care isi doresc un judet mai curat sunt asteptati sa participe la editia nationala Let’s Bike it! Acest eveniment are ca obiectiv identificarea mormanelor de gunoi din apropierea orasului si punerea lor pe harta gunoaielor pentru harta Let’s Do It, Romania!

Intalnirea cu biciclistii va avea loc sambata, 9 iulie, in Pitesti si Campulung. Punctul de intalnire pentru Pitesti va fi in Expo Parc, pe marginea lacului, la ora 9:00, iar in Campulung, in fata primariei, la ora 10:00. De aici, se va pleca spre locul de campare stabilit la o distanta de 15-20 km de oras, unde odata ajunse, echipele se vor odihni, vor primi harti si toate informatiile necesare pentru realizarea cartarii.

In ce consta cartarea gunoaielor?

Voluntarii, impartiti in echipe inarmate cu un GPS, vor cauta mormane de gunoi, vor nota coordonatele la care se gasesc, marimea si compozitia lor, le vor face poze, dupa care, la intoarcere vor incarca datele pe site-ul Let’s do it, Romania! pentru a ajuta la crearea hartii gunoaielor din tara.

Participantii sunt sfatuiti sa ia cu ei apa, mancare si protectie solara, dat fiind ca actiunea va dura o zi intreaga. Si pentru ca va fi nevoie de stabilirea coordonatelor la care se gasesc mormanele de gunoi si fotografierea lor, toti cei care poseda un aparat foto, GPS sau telefon cu aceste functii sunt rugati sa le aduca. Nu in ultimul rand, e nevoie de multa energie, entuziasm si voie buna!

Participarea a cat mai multi biciclisti in actiunea de creare a hartii gunoaielor din tara reprezinta un pas important in realizarea celei de-a doua editii Let’s do it, Romania!, cel mai mare proiect de implicare sociala, care isi propune sa curete tara de deseuri intr-o singura zi!

Inscrierea pentru participare se poate face intrand pe linkul http://goo.gl/aiKz6 pentru Pitesti, sau http://goo.gl/aa50W pentru Campulung.

Alte intrebari pot fi adresate printr-un email la adresa [email protected]. Mai multe detalii pot fi gasite pe blog la adresa http://blog.letsdoitromania.ro/arges/lets-bike-it-in-arges/ sau in editiile Let’s Bike It! de pana acum pe http://www.letsbikeit.ro, se arata intr-un comunicat al organizatorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *