Let’s do it Romania 2011 a pornit in judetul Sibiu

Let's do it Romania 2011 a pornit in judetul Sibiu

Organizatorii proiectului “Let’s do it Romania” 2011 pentru judetul Sibiu au anuntat astazi principalele directii ale editiei din acest an: mai multi voluntari si mai multe gunoaie stranse pe o suprafata mia mare.

“In 2010 am avut stabilite 28 de trasee, pe care am facut curatenie si pot spune ca aproape toate localitatile s-au implicat in proiect. Am fost sprijiniti si de autoritatile locale si de firme care ne-au sponsorizat cu saci menajeri si manusi. La aceasta editie, dupa ce o sa stabilim procesul de cartare, vrem sa acoperim mai multe zone si sa oferim voluntarului posibilitatea sa isi aleaga zona de cartare” a declarat Oana Prodan, project manager “Let`s Do It, Romania!” pentru judetul Sibiu.

Anul trecut in judetul nostru peste 3000 de voluntari au reusit sa stranga putin peste 9000 de saci de gunoi. Targetul editiei din acest an este depasirea acestor valori.

De asemenea, Let’s do it Romania 2011 are nevoie si de voluntari, cei interesati putandu-se inscrie pe site-ul de internet al proiectului.

Ziua de Curatenie Nationala in acest an este 24 septembrie. Mai multe detalii despre programul de voluntariat gasiti pe site-ul www.letsdoitromania.ro.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente