LET’S DO IT ROMANIA – Au mai ramas zece zile de pregatiri pentru a scapa Maramuresul de gunoaie

0
434
Garda Ecologica va fi promotorul “Let’s do it, Romania!” in Baia Mare (VIDEO)
A început cartarea pentru Let's do it, Romania!

Maramuresul este ingropat in gunoaie. Nu exista nici macar o localitate in judet in care voluntarii campaniei „Let’s do it Romania” sa nu fi gasit deseuri aruncate la intamplare. Mai sunt zece zile pana la ziua curateniei generale din 25 septembrie, astfel ca voluntarii inscrisi deja in aceasta campanie de ecologizare a intregii tari fac apel catre cetateni sa dea o mana de ajutor pentru a schimba fata Maramuresului.

In 25 septembrie, toti cei care vor participa vor fi indrumati de catre organizatori spre zonele care trebuie curatate. Se mizeaza in general pe prezenta elevilor, a societatilor comerciale si a localnicilor.

„Ne bazam pe societatile comerciale si grupurile de angajati sa se mobilizeze si sa se inregistreze online intr-un timp cat mai scurt pentru ca mai apoi sa putem stabili impreuna punctele de pe harta virtuala in care ei trebuie sa ajunga. Toti cei inregistrati online vor fi contactati prin e-mail, sms si telefon pentru a avea toate informatiile inaintea zilei de 25 Septembrie”, a declarat Adrian Dan Pop, coordonatorul proiectului in Maramures.

Organizatorii spera ca macar 50% dintre participantii din 25 septembrie sa se inregistreze in prealabil pe site, insa si cei care vor participa la ecologizare fara sa faca acest lucru vor fi bine primiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.