Liceeni din Giurgiu vor construi un glob pamantesc din sarma in care sa colecteze deseurile

0
332

Elevii Liceului Teoretic „Nicolae Cartojan” din municipiul Giurgiu au initiat un proiect de mediu privind colectarea deseurilor reciclabile. Tinerii intentioneaza sa construiasca un suport din sarma in forma de glob pamantesc, in care sa stranga deseurile.
colectare deseuri
Coordonatorul proiectului, „Sa traim intr-un mediu curat”, profesoara Luminita Filip, a declarat ca elevii vor aduce de acasa deseurile din hartie, pe care le vor depozita intr-un spatiu special amenajat. „Este un proiect cu caracter ecologic, de mentinere a mediului in buna stare, il lansam acum, pentru ca este perioada cand fiecare familie sau institutie face curatenia de primavara”, a declarat Luminita Filip.

Potrivit acesteia, elevii liceului vor amenaja in spatiul destinat colectarii, un suport metalic din sarma, sub forma de glob pamantesc, in care sa stranga deseurile reciclabile.

Pe de alta parte, consilierul in cadrul Agentiei pentru Protectia Mediului(APM) Giurgiu, Daniela Neagu, a declarat ca institutia pe care o reprezinta saluta initiativa tinerilor de a demara proiectul de mediu. „Noi, ca agentie avem foarte multe institutii de invatamant partenere in diverse proiecte, dar de data aceasta initiativa proiectului apartine unor liceeni, ceea ce pe noi ne bucura”, a spus Daniela Neagu.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.