Liviu Mihaiu explica de ce nu se poate opri omorarea pestelui cu curent electric in Delta

0
644
Basescu a promulgat Legea de aprobare a OUG privind dezvoltarea zonei Delta Dunarii
Liviu Mihaiu explica de ce nu se poate opri omorarea pestelui cu curent electric in Delta
Liviu Mihaiu explica de ce nu se poate opri omorarea pestelui cu curent electric in Delta

Invitatul lui Catalin Stefanescu la Garantat 100%, de duminica, 26 mai, de la ora 23.00, la TVR 1, a vobit despre situatia salvarii Deltei Dunarii.

„Cand situatia o cere,/Si cand ramuri bat in geam,/Va propun o-ntrevedere./Cu Mihaiu. Altu’ n-am”. Asa suna invitatia lui Catalin Stefanescu, parafraza a unui spot radio, pentru editia Garantat 100% de duminica, pe care telespectatorii o vor putea urmari de la ora 23.00 la TVR 1, TVR HD si TVR+ .

Jurnalistul Liviu Mihaiu, director Radio Guerrilla, fost guvernator al Deltei si presedintele Asociatiei Salvati Dunarea si Delta, vine la Garantat 100% pentru a povesti despre recenta aparitie a filmului documentar Delta Dunarii – Paradisul aproape pierdut, dar si pentru a oferi ultimele informatii despre situatia salvarii Deltei Dunarii. Aflati duminica seara, daca invitatul lui Catalin Stefanescu a reusit sa salveze ceva, de ce nu se poate opri omorarea pestelui cu curent electric in Delta, care este situatia reala a vietii care mai palpita langa Dunare, dar si de ce mai era nevoie acum de o emisiune precum „Asta la istoria, asta la memoria”, pe care jurnalistul o realizeaza la Radio Guerrilla impreuna cu Liviu Tofan.

Tot in editia de duminica a emisiunii Garantat 100%, jurnalistul Liviu Mihaiu mai raspunde la intrebarea „unde sunt banii pentru monumentul Elisabetei Rizea?”, abordand si subiectul interventia sociala vs. interventia culturala in chestiuni care ne privesc direct pe noi, cetatenii acestei tari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.