Concurs de idei in arhitectura pentru locuinte sustenabile

Concurs de idei in arhitectura pentru locuinte sustenabile

Revista Bursa Constructiilor si Asociatia pentru Locuinte Noi organizeaza Concursul de arhitectura “Locuinta sustenabila”, care isi propune sa aduca in atentia beneficiarilor proiecte de locuinte sustenabile, la preturi accesibile, care sa indeplineasca in acelasi timp standardele moderne de calitate a locuirii.

Este pus in joc premiul “Adeplast”, in valoare de 500 de euro. Inscrierile in concurs se fac pina pe 10 septembrie, iar proiectele depuse vor fi mediatizate in randul beneficiarilor, al dezvoltatorilor rezidentiali, precum si al producatorilor de materiale de constructii si prestatorilor de servicii pentru constructii, pentru a le indica tendintele privind evolutia cererii in acest domeniu.

Promovarea proiectelor se face prin intermediul site-ului www.constructiibursa.ro si al revistei Bursa Constructiilor.

Revista Bursa Constructiilor este cea mai influenta publicatie pe piata constructiilor si imobiliara, cu un segment bine conturat de cititori, format din beneficiari interesati sa-si construiasca o locuinta proprie, investitori si dezvoltatori rezidentiali (de la cei mai mici pina la cele mai mari companii de profil), precum si alte categorii profesionale – antreprenori, constructori, manageri, ingineri, consultanti, evaluatori, agenti imobiliari, reprezentanti ai administratiei publice centrale si locale etc.

Asociatia pentru Locuinte Noi este o organizatie non profit care promoveaza dezvoltarea constructiei de locuinte noi si a renovarii celor existente dupa principiile eficientei energetice si ale constructiilor sustenabile. (Petru DONE)

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente