Lucrarile la Centrul de Deseuri au fost oprite. CJ are de recuperat 13 mil. lei

Lucrarile la Centrul de Deseuri au fost oprite. CJ are de recuperat 13 mil. lei

Lucrarile la Centrul Regional de Deseuri au fost blocate astazi, dupa ce principala companie din consortiul care a castigat licitatia a intrat in faliment.

Astfel, in acest moment, nu exista o solutie concreta pentru gunoaiele clujenilor, dupa inchiderea rampei de la Pata Rat.

Centrul de Deseuri trebuia sa fie finalizat in vara anului viitor urmand ca toate firmele de salubritate sa depoziteze aici gunoiul clujenilor. Timp de opt luni compania a facut doar 10% din lucrari. Proiectul realizat cu ajutorul fondurilor europene a fost evaluat la 76 milioane de euro, 70% din suma fiind nerambursabila.

“La ora actuala, Centrul de Deseuri este blocat, la fel si rampele din orasele judetului. Firma Confort, care a castigat licitatia, a dat faliment. In data de 5 decembrie va avea loc o intalnire cu italienii si austriecii care se aflau in acest consortiu. Avem de recuperat 13 milioane de lei, avans dat de fostul Consiliu Judetean catre firma Confort. Firma nu a folosit acesti bani”, a declarat Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente