MACFRUT 2012 – Expozitia internationala a fructelor si legumelor, 27 si 28 septembrie, Italia

0
510
MACFRUT 2012 - Expozitia internationala a fructelor si legumelor, 27 si 28 septembrie, Italia
MACFRUT 2012 - Expozitia internationala a fructelor si legumelor, 27 si 28 septembrie, Italia

Expozitia internationala a fructelor si legumelor se pregateste pentru urmatoarea editie, care va avea loc la Cesena (Italia), intre 27 si 28 septembrie 2012.

In acest an expozitia, are o noua imagine grafica caracterizata printr-o inima plina de legume si fructe, care transmite un mesaj precis: Macfrut este planeta verde a sectorului de afaceri de fructe si legume. Acesta este modul in care organizatorii au ales sa prezinte editia a 29-a Macfrut, expozitia internationala de produse proaspete.

Show-ul a devenit celebru in toata lumea, ca un punct de intalnire pentru profesionistii din sector, si, de asemenea, in acest an se vor organiza multe congrese urmate de prezentari si promovari la o gama larga de produse, provenite din toate sectoarele de activitate ale lantului de aprovizionare cu produse proaspete. De la productie la prelucrare, de la ambalaj la comercializare, de la tehnologie la logistica: sute de companii isi vor prezenta principalele produse noi la Macfrut 2012.

Macfrut 2012 va incepe in data de 25 septembrie cu simpozionul traditional care in acest an se va concentra pe cultura capsunului unde cercetatorii din cele mai importante tari cultivatoare si oameni de stiinta care amelioreaza acest produs se vor intalni la Cesena pentru a prezenta starea actuala de cercetare si perspectivele viitore ale capsunului.

Pentru informatii suplimentare: www.macfrut.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.