Magazine ecologice

COMERT – De unde puteti cumpara alimente fara chimicale
Bucurestenii se bucura de „serviciile” celor mai multe magazine eco. Majoritatea provincialilor bio-interesati trebuie sa se multumeasca insa cu oferta online.

Capitala este deservita de patru magazine specializate pe eco: Leacul, Pukka Food si cele doua locatii „Natural Paris”. Atit la Leacul – Strada Hatmanul Arbore nr. 11 -, cit si la Pukka – Strada George Vraca nr. 7 – se gasesc nu numai foarte multe alimente, dar si produse de ingrijire personala bio. Cele doua magazine Natural Paris – Calea Grivitei nr. 33 si Iris Shopping Center Titan – sint specializate pe cosmetice si produse de ingrijire corporala eco. Dar alimente si cosmetice eco se gasesc si in magazine nespecializate: Naturalia (Mosilor, Floreasca si Voluntari), Ki-life (Piata Amzei), Delicateria Traiteur (Mihai Eminescu, Dorobanti si Carrefour Feeria) si Beautik (Piata Domenii, Bulevardul Titulescu nr. 4-8, Mario Plazza, Baneasa Shopping Center).

IN TARA. Si in Timisoara exista un magazin exclusiv eco, BioMarkt, unde se gasesc atit alimente, cit si produse de ingrijire personala. Sibienii sint poate cei mai norocosi pentru ca au Biocoopul – Strada Avram Iancu nr. 11 – unde se gasesc tot felul de alimente eco, inclusiv legume si verdeturi proaspete produse de fermierii din zona. Locuitorii din Onesti, Comanesti si Asau pot sa-si procure brinzeturi si lactate bio din magazinele Ronel Com, iar cei din Bacau au Farmacia Naturii. Si locuitorii din Deva au piine bio. Alimentele eco sint prezente si in lanturile de retail: Sell Gros, Carrefour, Cora, Real, Mega Image, Nic, Primavara, La Fourmi, G”market sau Billa.

ONLINE. Pentru cei care nu au acces la un magazin clasic exista magazinele online. O gama completa de produse de machiaj si ingrijire personala bio e disponibila la www.rangali.ro. Cosmetice bio se pot cumpara si de la www.bodyalchemist.ro, iar detergenti de la www.elemental.ro. Alimente eco se gasesc la www.casamatei.ro, www.naturalmall.ro, www.bionatura.ro, www.naturashop.ro, www.farmacianaturii.ro, www.pcfarm.ro, www.superbio.ro si www.naturafarm.ro.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *