Mai multe parcuri din Cluj au fost distruse

0
494
Mai multe parcuri din Andrei Muresanu au fost distruse
Mai multe parcuri din Andrei Muresanu au fost distruse

Mai multe parcuri din Andrei Muresanu au fost distruse
Mai multe parcuri din Andrei Muresanu au fost distruse

Cartierul Andrei Muresanu este cunoscut drept unul linistit. Cu toate acestea, mai multe parcuri pentru copii sunt partial distruse. In parcul din zona blocurilor, mai multe leagane sunt rupte, iar toboganul, rupt si el, era folosit pe post de canapea de un grup de adolescenti.

De asemenea, un clujean a reclamat municipalitatii distrugerea unui alt aparat de joaca dintr-un parc din acest cartier. „Stiu ca vina poate fi a copiilor de varsta mai mare, care actioneaza iresponsabil, si ca se poate reprosa ca repararea calutilor nu va dura mult. Dar ceva tot trebuie facut pana cand se vor educa copiii, astfel incat sa fie evitate posibilele accidente”, a considerat acesta.

Primaria i-a raspuns ca, pana nu se adjudeca licitatia si nu se semneaza contractul pentru reparatii si intretinere a aparatelor de joaca, nu se poate face nimic. „In data de 29 octombrie 2010 a avut loc licitatia pentru contractarea serviciului specializat de reparatii a aparatelor de joaca. Comisia de licitatie analizeaza ofertele. Sesizarea dvs a fost transmisa Serviciul spatii verzi pentru includerea (in cazul in care nu este deja inclus) acestui loc de joaca in programul de reparatii, care va incepe dupa adjudecarea licitatiei si incheierea contractului”, se arata in raspunsul Primariei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.