Mare Nostrum continua campania “Adopta un delfin”

0
760
Mare Nostrum continua campania “Adopta un delfin”
Mare Nostrum continua campania “Adopta un delfin”

In cadrul celei de-a treia competitii a Trofeului Black Sea Sailing – Regata Neptun, ce se desfasoara in perioada 06 – 09 septembrie, ONG Mare Nostrum, impreuna cu Black Sea Sailing Association, continua Campania “Adopta un delfin”.

Competitia are loc pe ruta Marina Mangalia – Marina Balcic – Marina Eforie Nord si aliniaza la start cele mai puternice si mai competitive echipaje din yachtingul romanesc, de la clasele Racer si Cruiser.
Echipajele au pornit intr-un traseu costal, joi, 6 septembrie, din Marina Mangalia cu destinatia Balcic, Bulgaria. De aici, s-a plecat pe aceeasi ruta, vineri, 7 septembrie, catre portul Marina Eforie Nord. Sambata seara, toate echipajele, sustinatorii si partenerii evenimentului, sunt invitati la petrecerea de inchidere a sezonului. Duminica, 9 septembire, vor avea loc inca doua regate inshore, urmate de festivitatea de premiere a participantilor la competitie si inmanarea Trofeului Black Sea Sailing.
Cu ocazia acestui eveniment adresat iubitorilor de competitii de ambarcatiuni, ONG Mare Nostrum si Black Sea Sailing Association vor continua campania “Adopta un delfin”. In cadrul acestui proiect, toti cei prezenti au posibilitatea de a face donatii, sub forma adoptiei simbolice a unui delfin, duminica, 9 septembrie, in cadrul festivitatii de premiere.
Costul unei adoptii este de 100 lei/persoana fizica si 500 lei/persoana juridica sau echipaj, pentru o perioada de 1 an de zile. Exista si posibilitatea adoptiei definitive, pentru suma de 5000 lei/ persoane fizice, juridice sau echipaje. Fondurile colectate vor fi folosite de catre ONG Mare Nostrum in directia actiunilor de salvare si monitorizare a delfinilor din Marea Neagra.
Prin campania “Adopta un delfin”, ONG Mare Nostrum doreste sa atraga atentia asupra problemelor cu care se confrunta delfinii din Marea Neagra: “Ne dorim ca din ce in ce mai multi oameni, grupuri de interese, institutii de stat sau private, sa se implice direct in solutionarea problemelor cu care ne confruntam in monitorizarea si salvarea delfinilor. Acestea sunt legate in special de prinderea accidentala a cetaceelor in plasele de pescuit”, a declarat Mihaela Candea, Director Executiv ONG Mare Nostrum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.