Martisoare JUNK MADE in Laptaria lui Enache

capace plasticAsociatia EcoAssist organizeaza duminica, 1 Martie, intre orele 16:00 si 20:00, o expozitie de martisoare lucrate din gunoi, in incinta Laptariei lui Enache din Bucuresti.

Voluntarii EcoAssist au realizat martisoare din deseurile care i-au inspirat cel mai mult: doze din aluminiu, capace din plastic, dopuri de pluta, ziare sau cartoane vechi. Cu putina inspiratie, au fost realizate atat modele clasice precum trifoiul cu patru foi, potcoava sau cosarul, cat si modele proprii.

O idee neobisnuita a unui membru al asociatiei, aceea de a realiza aranjamente de “Ghiocei la doza”, reprezinta motivatia pentru care EcoAsisst a lansat un apel public in luna februarie, pentru colectarea de doze din aluminiu de la consumatorii responsabili.

S-au alaturat eforturilor creative ale asociatiei artista I.N.I. Tree, artista Ina Ella Cherim din Constanta si forumul de artisti VisualArt. Artista I.N.I. Tree a ghidat voluntarii pentru a-si aduce ideile de martisoare la o forma armonioasa, artista Ina Ella Cherim a pus la dispozitie pentru evenimentul JUNK MADE un set de rochii realizate din ziare citite si ambalaje din hartie folosite, iar forumul de artisti VisualArt a lansat un concurs intern pentru dublarea martisoarelor din deseuri ale voluntarilor cu cele lucrate de artisti.

Asadar, de 1 Martie in Laptaria lui Enache, Asociatia EcoAssist si artistii sustinatori va asteapta la cel mai neobisnuit stand de martisoare din Bucuresti. Veti putea admira la fata locului cateva exemplare ale rochiilor din ziare, prin aceasta EcoAsisst transmitand mesajul ca in plina criza ecologica si economica ne putem bucura de momentele speciale, utilizand intr-un mod ingenios resursele de care dispunem.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,205FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente