Materiale de constructie sustenabile

0
565

materiale de constructii eco19 Martie 2009

Scopul acestui workshop este de a-i sprijini pe producatorii, designerii si furnizorii de solutii in intelegerea optiunilor disponbile, pasilor necesari si oportunitatilor oferite de implementarea principiilor constructiilor verzi.

Evenimentul va fi util persoanelor cu functii de conducere, inginerilor, arhitectilor, designerilor de produse, specialistilor in tehnologie, mediului academic, si altor persoane interesate de a beneficia de avantajele designului eficient din punct de vedere energetic si prietenos cu mediul.

Workshop-ul va fi unul interactiv si va:

* Oferi informatii practice despre reglementarile legislative, cerintele si nevoile existente pe piata materialelor sustenabile de constructie

* Pune in discutie produsele verzi ce pot fi utilizate atat pentru proiecte de mari dimensiuni, cat si pentru proiecte tip „do-it-yourself” (bricolaj)

* Facilita discutiile dintre diferitele parti interesate pentru a crea atat oportunitati economice, cat si constructii mai verzi.

Mai multe detalii referitoare la agenda evenimentului, procedura de inregistrare si taxele de participare vor fi disponibile in curand. Va rugam sa reveniti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.