Acoperisurile Verzi si Peisajul Urban

0
1031

acoperisuri verzi10 Martie 2009

Scopul acestui curs de o zi este de a sprijini arhitectii, producatorii si furnizorii de solutii pentru a intelege principiile proiectarii acoperisurilor verzi, precum si optiunile disponibile si pasii necesari.

Evenimentul va fi util persoanelor cu functii de conducere, designerilor, arhitectilor, inginerilor, mediului academic, si altor persoane interesate de a beneficia de avantajele designului eficient din punct de vedere energetic si prietenos cu mediul.

Workshop-ul va fi unul interactiv si va:

* Examina diferitele sisteme de plantare adecvate cultivarii plantelor pe acoperisul cladirilor
* Include ca puncte de discutie: sistemele brevetate,drenajul apei, substraturile, irigarea, selectia plantelor si mentenanta
* Explora avantajele ecologice ale acoperisurilor verzi/gradinilor de acoperis asupra cladirilor si oraselor noastre
* Include studii de caz relevante.

Mai multe detalii referitoare la agenda evenimentului, procedura de inregistrare si taxele de participare vor fi disponibile in curand. Va rugam sa reveniti!

Profilul trainerului

Stephen Scrivens – Principal, Landscape Technology

Stephen Scrivens a sustinut prezentari la multiple evenimente internationale si este autorul a peste 70 de articole si numeroase carti pe teme de urbanism, managementul apei si acoperisuri verzi. Stephen are o pregatire vasta in managementul proiectelor de constructii, lucrand la peste 150 de proiecte de constructii de mare anvergura, incluzand sedii corporative pentru companii precum Glaxo, Sony, Canon si HSBC Hong Kong. Este proiectantul mai multor parcuri de afaceri, printre care Arlington Business Park din Theale, proiect care a castigat premiul Financial Times Business Park of the Year. Stephen locuieste in Bucuresti si in momentul de fata se ocupa cu dezvoltarea designului pentru o noua generatie de case prietenoase cu mediul cu si zero emisii carbon.

Detalii despre eveniment pe rogbc.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.