Minicaravana Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec a ajuns in judetul Gorj

0
414
Concurs de colectare a deseurilor electronice, destinat companiilor
Campanie de colectare a deșeurilor electrice si electronice in Cluj-Napoca pe 21 martie
Minicaravana Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec a ajuns in judetul Gorj

Minicaravana Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec a ajuns, pentru a treia oara in acest an, in judetul Gorj. Aceasta face un prim popas, azi, la Novaci, intre orele 10.00 si 17.00, locuitorii orasului fiind asteptati sa depuna aparatura electrica si electrocasnica nefolositoare. Maine, actiunea se desfasoara la Ticleni, in acelasi interval orar, cei de la punctele de colectare special amenajate (primarie, Casa de Cultura Ticleni si Scoala Primara Nr.3) sperand ca numarul celor care vor renunta la electronice si electrocasnice va fi unul mare. Ultima zi de derulare a activitatii de reciclare este sambata, orasul strabatut de minicaravana fiind Targu-Carbunesti (cu satele apartinatoare), cetatenii de aici avand la dispozitie cinci centre de colectare a deseurilor: Casa de Cultura Targu-Carbunesti, Scoala Cretesti, Scoala Pojogeni, Scoala Stefanesti si Scoala Carbunesti Sat.

Potrivit organizatorilor, deponentii care au obiecte voluminoase, mai greu de transportat, dar pe care doresc sa le incredinteze centrelor de colectare, trebuie sa stie ca acestea beneficiaza de preluare gratuita. Cetatenii pot obtine informatii suplimentare despre modalitatea in care pot programa un astfel de transport, apeland numarul de telefon 0732.627.179.
Ca si la editiile anterioare, gorjenii care vor renunta la vechituri sunt inscrisi la o tombola, una pentru fiecare localitate, premiile puse la bataie constand in cafetiere, aspiratoare, fierastraie si masini de gaurit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.