Miscarea de Reciclare se alatura Festivalului Coke Live Peninsula

reciclareMiscarea de Reciclare este primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri reciclabile). Campania este organizata de Roddia sub patronajul ministerului Mediului si are ca principal partener national Societatea Romana de Televiziune. Miscarea de Reciclare isi propune sa devina platforma nationala de constientizare si informare asupra nevoii de a recicla. Campania se adreseaza atat publicului larg, cat si autoritatilor, companiilor si ONG-urilor. Impreuna putem gasi solutii!

Venim la Peninsula pentru ca vrem sa vorbim publicului tanar despre importanta reciclarii si modalitati practice, naturale, usoare si fun de a recicla. Nu in ultimul rand, la Peninsula, Miscarea de Reciclare si recrutii ei vor face curatenie la sfarsitul fiecarei zile, selectand diferentiat deseurile si trimitandu-le spre reciclare!

Pentru ca la Peninsula se recicleaza, participantii vor fi asteptati la coltul de reciclare unde in schimbul deseurilor pe care le depun in containerele corespunzatoare vor primi materiale informative despre reciclare si cadouri verzi.

Cortul Miscarii de Reciclare va fi amplasat in zona Civiliada II – zona de camping. Aici, trupele Miscarii va asteapta cu concursuri si o multime de surprize, printre care:

* Vom transforma paharele aduse spre reciclare in “flori” din care vom alcatui un camp de flower&recycling power
* Vom oferi bratari din material reciclat
* Vom avea concursuri de origami si recycle art
* Vom exersa arta body painting

Vreme de sase saptamani, Miscarea de Reciclare a cuprins intreaga tara: am colorat Televiziunea Romana in verde (11 iunie, Bucuresti), am inrolat Galatiul (20 iunie), Iasiul (27 iunie), Motociclistii de la Festivalul Moto (Targul Secuiesc, 03-05 iulie), Clujul (11 iulie) si Brasovul (18 iulie)

Am strans mii de recruti, am cantat alaturi de cele mai “verzi trupe” si de vedetele TVR, am strans sute de saci de gunoi, am vorbit tuturor despre reciclare si protejarea mediului, am ridicat in picioare un oras dupa altul cu tobele celor de la Drum Cafe.

Sponsorii Miscarii de Reciclare sunt Ursus Breweries, Rompetrol, Asociatia Environ, Stena si Hotel Vega- Mamaia.

Partenerii media ai Miscarii sunt Caminul, Domus, Planul Casei Mele, Casa Mea, Util, Romania Libera, Sapte Seri, eva.ro, EcoMagazin, Radio Romania.

Mai multe informatii despre Miscarea de Reciclare:

www.miscareadereciclare.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente