Miscarea de Reciclare vine la mare!

miscarea de reciclareIn perioada 31 Iulie – 1 august, Miscarea de Reciclare isi incepe turneul pe Litoral alaturandu-se Festivalului “The Mission” care va avea loc pe plaja Hanul Piratilor din Navodari..

Miscarea de Reciclare este primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri reciclabile). Campania este organizata de Roddia sub patronajul ministerului Mediului si are ca principal partener national Societatea Romana de Televiziune. Miscarea de Reciclare isi propune sa devina platforma nationala de constientizare si informare asupra nevoii de a recicla. Campania se adreseaza atat publicului larg, cat si autoritatilor, companiilor si ONG-urilor. Impreuna putem gasi solutii!

Venim la “The Mission” pentru ca vrem sa vorbim publicului tanar despre importanta reciclarii si modalitati practice, naturale, usoare si fun de a recicla. Nu in ultimul rand, la “The Missiona”, Miscarea de Reciclare si recrutii ei vor face curatenie la sfarsitul fiecarei zile, selectand diferentiat deseurile si trimitandu-le spre reciclare!

Pentru ca la “The Mission” se recicleaza, participantii vor fi asteptati la coltul de reciclare unde in schimbul deseurilor pe care le depun in containerele corespunzatoare vor primi materiale informative despre reciclare si cadouri verzi.

La cortul Miscarii de Reciclare va asteapta o multime de surprize, printre care concursuri de origami si recycle art, bratari din material reciclat si multe altele.

Vreme de sase saptamani, Miscarea de Reciclare a cuprins intreaga tara: am colorat Televiziunea Romana in verde (11 iunie, Bucuresti), am inrolat Galatiul (20 iunie), Iasiul (27 iunie), Motociclistii de la Festivalul Moto (Targul Secuiesc, 03-05 iulie) si pe cei de la East European Motor Show (Predeal, 10-12 iulie), Clujul (11 iulie), Brasovul (18 iulie) si Craiova (25 iulie)

Am strans mii de recruti, am cantat alaturi de cele mai “verzi trupe” si de vedetele TVR, am strans sute de saci de gunoi, am vorbit tuturor despre reciclare si protejarea mediului, am ridicat in picioare un oras dupa altul cu tobele celor de la Drum Cafe.

Sponsorii Miscarii de Reciclare sunt Ursus Breweries, Rompetrol, Asociatia Environ, Stena si Hotel Vega – Mamaia.

Partenerii media ai Miscarii sunt Caminul, Domus, Planul Casei Mele, Casa Mea, Util, Romania Libera, Sapte Seri, eva.ro, EcoMagazin, Radio Romania.

Mai multe informatii despre Miscarea de Reciclare:

www.miscareadereciclare.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente