„Prima Casa” eco si la cheie

0
480

casa verdeLa Neoconstruct, doua familii au semnat deja un contract si un precontract pentru achizitionarea unor case de lemn la cheie.

Neoconstruct prezinta potentialilor clienti case la cheie cu preturi cuprinse intre 35.000 si 60.000 euro, fie din proiectele proprii deja existente pe site-ul www.casaneo.ro , al caror pret fata de cel afisat se reduce cu 15%, fie cu proiecte complet noi care se pot realiza astfel incat sa se incadreze in bugetul creditat. In aceste valori ale caselor, suprafetele construite pleaca de la 70 mp si ajung pana la 120 mp, fiind mai mult decat generoase si asigurand confortul maxim necesar unei familii.

„Suntem constienti de faptul ca alegerea primei locuinte nu este una usoara. Face parte din categoria alegerilor deosebit de importante pentru viitorul tinerei familii, de aceea oferim consiliere de specialitate celor care ne contacteaza telefonic si au intrebari despre casele de lemn”, precizeaza Sorin Coler -Director General Neoconstruct.

Casele sunt la cheie si includ in pretul lor proiectul, fundatia, structura, finisajele exterioare, finisajele interioare cu gresie faianta si parchet, instalatiile sanitare, electrice si termice cu tot cu obiectele aferente – cada, wc, chiuveta, baterii, centrala termica si radiatoarele, intrerupatoare, prize, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.