MMAP supune consultarii publice a treia versiune a Strategiei nationale privind schimbarile climatice si cresterea economica bazata pe emisii reduse de carbon

Strategia nationala a Romaniei privind schimbarile climatice si cresterea economica bazata pe emisii reduse de carbon (CRESC) reprezinta documentul programatic pe termen lung, 2016 – 2030, incluzand si orizontul 2050, care stabileste liniile operationale de actiune ale Romaniei pentru prevenirea si combaterea efectelor schimbarilor climatice si pentru adaptarea la efectele climatice deja manifeste.

Plecind de la strategia in vigoare la acest moment, noua strategie operationala integreaza prioritatile actiunii climatice cu alte strategii si documente programatice relevante, la nivel national si european.

Cetatenii si reprezentantii institutiilor interesate pot transmite in scris comentarii si sugestii la sediul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, Directia Generala Schimbari Climatice. Persoane de contact: Gabriela Popescu, fax: 021.408.96.35, e-mail: [email protected] si Mihaela Stefanescu, fax 021.408.96.35, e-mail: [email protected] si la Serviciul Evaluare Impact, persoana de contact: Aureliu Dumitrescu, e-mail: [email protected]. Documentul poate fi descarcat si studiat de AICI.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente