MOL Romania va acorda finantari de 650.000 de lei pentru 50 de proiecte de mediu

MOL Romania va acorda finantari de 650.000 de lei pentru 50 de proiecte de mediu
MOL Romania va acorda finantari de 650.000 de lei pentru 50 de proiecte de mediu

MOL Romania va acorda finantari de 650.000 de lei pentru realizarea a 50 de proiecte de protectia mediului, in cadrul celei de-a noua editii a programului Spatii Verzi derulat impreuna cu Fundatia pentru Parteneriat. Finantarile totale acordate de la inceputul programului depasesc, astfel, echivalentul a un milion de euro. Fundatia pentru Parteneriat a selectat cele 50 de proiecte, care vor primi finantari totale de 650.798 lei, dintr-un numar de 179 de candidaturi, din 35 de judete. La fel ca in ceilalti ani, Programul Spatii Verzi are doua componente – Spatii Verzi Urbane si Arii Naturale Protejate.

“MOL Romania a lansat programul Spatii Verzi in urma cu aproape un deceniu si compania a ramas fidela devizei «Pentru cei ce vor mai mult verde». Ne propunem sa ne implicam mai mult, sa facem mai mult pentru comunitate si credem ca responsabilitatea noastra fata de mediu trebuie dublata de eforturi consecvente pe termen lung. Este parte a filosofiei noastre de afaceri si vom ramane un partener de incredere al celor care vor sa realizeze proiecte «verzi», care vor infrumuseta si imbunatati viata comunitatilor, cu efecte durabile si sustenabile“, a declarat Kinga Daradics, CEO si Country Chairman MOL Romania.

Pentru componenta Spatii Verzi Urbane au fost depuse 94 de proiecte, dintre care 27 au fost declarate castigatoare de catre comitetul de evaluare a programului. Asociatiile castigatoare vor reamenaja curti de scoli, de gradinite, parcuri publice, curti ale centrelor de copii in 25 de orase din 17 judete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *