Municipalitatea vrea sa amenajeze un parc in fata Ministerului Transporturilor

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut, marti, in cadrul unei intalniri cu primul ministru, Calin Popescu Tariceanu, ca un teren din fata Ministerului Transporturilor sa fie trecut din domeniul public al statului in cel al muncipalitatii, pentru a putea amenja un parc.
ministerul transporturilor
De asemenea, sub acest teren municipalitatea vrea sa construiasca o parcare subterana care sa ajute la decongestionarea traficului in zona Garii de Nord.
Oprescu a mai solicitat premierului initierea unei hotarari de Guvern privind transmiterea Palatului Copiilor din domeniul public al statului si din administrarea Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, in domeniul public al Municipiului Bucuresti si in administrarea Consiliului General al Capitalei. La randul sau, Primaria Capitalei va trece din proprietatea publica a municipalitatii in proprietatea Ministerului Transporturilor o suprafata de 5.700 mp din zona Pasajului Baneasa, teren necesar continuarii lucrarilor in zona, a promis, din nou, Sorin Oprescu.
Edilii Capitalei nu au introdus pe ordinea de zi a ultimei sedintei a Consiliului General, din 29 august, nici o hotarare in sprijinul construirii pasajului Baneasa, desi primarul general Sorin Oprescu anuntase ca municipalitatea va face acest lucru.
Sursa: Ziua

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente