New York Times Patru tehnologii care ar putea revigora industria auto

0
369

Este cunoscut faptul ca industria auto americana se afla intr-un imaps major, majoritatea producatorilor de masini cerand ajutor de la stat pentru a nu fi obligati sa declare falimentul.
masini ecologice
In aceste conditii, marii producatori auto ar trebui sa se reorienteze catre dotarea masinilor lor cu tehnologii ale viitorului, care ar putea insemna o revigorare a industriei auto. Jurnalistii de la The New York Times au identificat patru astfel de tehnologii.

Comunicarea intre masini. Tehnologia wireless va permite vehiculelor aflate in trafic sa transmita semnale pentru a comunica unele cu celelalte si astfel accidentele ar putea fi reduse cu pana la 30%.

Pilot automat. Este deja o tehnologie folosita. Masinile complet automate vor permite soferilor sa isi bea cafeaua sau sa citeasca ziarul in trafic.

Panouri solare. Panourile amplasate pe masini sau pe garaje ar putea oferi destula energie pentru pana la 16.000 de kilometri anual.

Internet in masina. Soferii ar putea sa caute pe net un loc de parcare sau sa isi comande o pizza, in timp ce parcheaza.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.