Noi tehnologii de biomasa, biogaz si cogenerare, peste 3 saptamani, la RoEnergy Bucuresti

0
394
Noi tehnologii de biomas?, biogaz ?i cogenerare, peste 3 s?pt?mâni, la RoEnergy Bucure?ti
Cu RoEnergy aflati tehnologii de biomasa, biogaz si fotovoltaice aplicabile in fermele agricole
Noi tehnologii de biomasa, biogaz si cogenerare, peste 3 saptamani, la RoEnergy Bucuresti
Noi tehnologii de biomasa, biogaz si cogenerare, peste 3 saptamani, la RoEnergy Bucuresti

Regenerabilele se reunesc in 11-13 iunie 2014 la Bucuresti! In luna iunie 2014, companii din Germania Spania, Italia, Grecia, Bulgaria, SUA, Asia, care continua sa parieze pe potentialul energetic al Romaniei, vor fi prezente, cu stand expozitional, la a IV-a editie a Targului International RoEnergy Bucuresti.

Prin expozitie si manifestarile conexe, RoEnergy 2014 vine cu teme de mare aplicabilitate practica: Cata energie poate produce un acoperis, Workshop pentru bucurestenii interesati sa-si produca, in regie proprie, curent electric pe acoperisul casei, Cum puteti obtine energie din deseuri, Microhidrocentralele in 2014: probleme si solutii, si altele.

Potrivit organizatorilor, in 13 iunie 2014 va avea loc Conferinta Internationala Bioenergie (biomasa, biogaz, cogenerare) in ferme si fabrici, intre realitati si posibilitati, editia a IV-a, “Info Day Trace”, manifestare organizata de catre ENERO, cu prezentari pe tema eficientei energetice in cladiri.

Din 2010 pana in prezent, targul RoEnergy, in editiile sale din Bucuresti si din Timisoara, a fost gazda a numeroase companii cu traditie puternica in energie, provedind din peste 20 de tari (Germania, Italia, Spania, Franta, Grecia, Polonia, Bulgaria, SUA, China, Coreea de Sud, etc), respectiv de pe trei continente (Europa, Asia si America de Nord).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.