Noua campanie de colectare si reciclare a echipamentelor de iluminat

Noua campanie de colectare si reciclare a echipamentelor de iluminat
Noua campanie de colectare si reciclare a echipamentelor de iluminat

Asociatia Recolamp a lansat o noua campanie de colectare si reciclare a echipamentelor de iluminat care se adreseaza, de aceasta data, institutiilor de stat si companiilor private.

In perioada 2 iunie – 31 iulie, institutiile si companiile din intreaga tara pot solicita la numarul de telefon 0800.888.666 colectarea gratuita a deseurilor din echipamente de iluminat (becuri, LED-uri si neoane arse). Cantitatea minima pentru o predare de deseuri este de 20 de kilograme.

Institutiile si companiile care vor participa la aceasta campanie de colectare selectiva vor fi automat inscrise intr-o tombola cu premii. Castigatorii vor fi desemnati printr-o tragere la sorti, ce va avea loc in data de 29 august 2014. Tombola ofera 51 de premii: o bicicleta, zece ceasuri sport, 15 genti pentru picnic, 25 de pixuri cu functii multiple.

”A devenit o traditie ca in fiecare an sa derulam campanii tactice pentru a promova in mod creativ in randul companiilor importanta colectarii selective a echipamentelor de iluminat, in vederea asigurarii reciclarii lor. Lansarea campaniei este o completare fireasca a demersurilor derulate pana in prezent de catre Recolamp in directia colectarii si reciclarii. Pe langa obiectivele de colectare stabilite, campania isi propune sa creasca nivelul de educatie si constientizare in randul publicului cu privire la beneficiile colectarii deseurilor de din echipamente de iluminat”, a declarat Roxana Sunica, director de marketing al Asociatiei Recolamp.

Orice companie din Romania poate accesa in mod gratuit sistemul dezvoltat de Asociatia Recolamp. Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul Asociatiei sau apeland numarul cu acces gratuit: 0800.888.666, pentru a solicita propriile containere de colectare si ridicarea deseurilor.

Recolamp este o organizatie non-profit infiintata in septembrie 2007, autorizata de Ministerul Mediului, ce are ca membri fondatori companiile: General Electric Hungary Kft, Osram Romania si Philips Romania. Misiunea organizatiei consta in preluarea de la producatori a responsabilitatii privind gestionarea deseurilor de echipamente de iluminat, colectarea si reciclarea lor in conditii de siguranta pentru mediu si sanatatea populatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *