„Nu negociem cu clima, actionam”

0
487

gorila supravietuitoareCu ocazia summit-ului ONU de la Copenhaga care va avea loc in perioada 7-18 decembrie si care va trata problema incalzirii climatice la nivel mondial, Aquatim si Centrul Cultural Francez (CCF) vor inaugura in data de 8 decembrie, la ora 16, in fata CCF, opera reciclabila de arta sub forma unui iceberg a artistului Filip Petcu. In cadrul summit-ului de la Copenhaga, aproape 200 de sefi de stat si de guvern incearca sa puna bazele unui un nou acord international de limitare a emisiilor de gaze cu efect de sera.

Una din preocuparile constante ale Aquatim este respectarea mediului inconjurator si, in mod special, protejarea resurselor de apa. Acest lucru se poate observa prin faptul ca ori de cate ori avem ocazia, de Ziua Mondiala a Apei, de Ziua Mondiala a Mediului, incercam sa-i constientizam pe consumatorii nostri cat de important este sa utilizam apa cu chibzuinta si sa respectam cateva reguli esentiale de protejare a mediului inconjurator.

In acest sens, ne-am alaturat Centrului Cultural Francez din Timisoara in acest proiect de sensibilizare a opiniei publice, desfasurat sub sloganul „Nu negociem cu clima, actionam”, invitandu-l pe artistul Filip Petcu sa creeze o opera de arta sub forma unui iceberg. Tema nu a fost aleasa intamplator, iceberg-ul fiind unul dintre simbolurile incalzirii climatice deoarece 2,1 % din resursele de apa ale planetei se gasesc in ghetari si calote polare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.