O a doua editie Piata Verde va fi organizata la Cluj in perioada 1-6 iunie

0
460

piataverde2_site.jpgO a doua editie Piata Verde va fi organizata la Cluj in perioada 1-6 iunie, reunind din nou in zona Casei Matei produse alimentare ecologice si mestesuguri traditionale. Aceasta a doua editie are ca tema „atelierul viu”, adica cei ce isi prezinta produsele sunt invitati sa povesteasca si sa-si arate mestesugul. Caracterul informativ, si de ce nu educativ totodata, are un rol deosebit de important la aceasta editie, mai ales ca in aceasta perioada sunt asteptati la Cluj vizitatori din intreaga tara si lume cu ocazia TIFF 2009. Astfel Piata Verde doreste sa ofere pe langa interactiunea dintre fermier/ mestesugar si cel care cumpara – si istoria mestesugului produselor expuse la aceasta editie.

Aceasta editie Piata Verde este are loc la indemnul organizatorilor Festivalului de Film Transilvania (TIFF), care aduce anual mii de turisti pe perioada festivalului.
Este de asteptat ca si anul acesta sa fie multa lume si ca acestia sa viziteze si Piata Verde, care este in apropierea unuia din punctele de intalnire ale festivalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.