« Ori de cate ori se arde un bec, recicleaza-l si castiga garantat premii! » in campania nationala a Asociatiei Recolamp

« Ori de cate ori se arde un bec, recicleaza-l si castiga garantat premii! » in campania nationala a Asociatiei Recolamp
« Ori de cate ori se arde un bec, recicleaza-l si castiga garantat premii! » in campania nationala a Asociatiei Recolamp

Asociatia Recolamp, organizatie non-profit, fondata in anul 2007 de catre General Electric Hungary ZRT, Osram Romania SRL si Philips Romania SRL, anunta ca 200 de magazine de echipamente electrice din intreaga tara sunt partenere in campania  «Ori de cate ori se arde un bec, recicleaza-l si castiga garantat premii!». Premiile se acorda in perioada 20.05.2014 – 31.12.2014 tuturor electricienilor si meseriasilor care predau deseuri de becuri economice si tuburi fluorescente in oricare din magazinele participante.

Detaliile referitoare la campanie se gasesc pe www.campanie2014.recolamp.ro.

 

Asociatia Recolamp a initiat aceasta campanie nationala avand ca obiective principale: dezvoltarea si consolidarea infrastructurii nationale de colectare a deseurilor de echipamente de iluminat in magazinele si depozitele specializate de echipamente electrice, precum si pentru a determina cresterea cantitatilor de deseuri de becuri economice si neoane colectate prin intermediul persoanelor care manipuleaza aceste tipuri de produse  – electricienii.

“Ideea campaniei a venit odata cu necesitatea de a informa si incuraja profesionistii, in a recicla sursele de lumina. Am realizat focus grupuri la nivel national, in cadrul carora am aflat de la electricieni ca schimba, in medie, pe luna, 20-50 de becuri sau neoane arse despre care stiu ca sunt deseuri periculoase. Asadar, ei vor sa le predea pentru a fi reciclate, dar au nevoie de o infrastructura de colectare coerenta si aflata in proximitate. Pe langa consolidarea de astfel de puncte, am decis sa adaugam si un plus de motivatie, prin oferirea de premii instant tuturor celor se alatura campaniei”, afirma Directorul de Marketing al Asociatiei Recolamp, Roxana Sunica.

Campania nationala isi propune sa acopere toate orasele cu populatie de peste 20.000 de locuitori, creand astfel noi puncte de colectare. In prezent, campania este activa in peste 200 de magazine partenere, asigurand o acoperire de peste 70%, la nivel national. Lista cu partenerii in campanie este disponibla aici:http://campanie2014.recolamp.ro/participanti/ si in fiecare zi noi magazine sunt adaugate.

“Incepand cu luna mai, am realizat o baza de date cu magazine eligibile in campanie, la nivel national, pe care le-am abordat in dorinta de a ne sprijini in desfasurarea campaniei. Am fost bucurosi sa vedem deschidere si dorinta de la partenerii nostri. Am creat un mecanism cat mai simplu,  atat pentru magazinul partener, cat si pentru participantul in campanie (electricianul). Astfel, la depunerile de 50/100/200 sau 400 de deseuri (obligatoriu becuri economice sau neoane arse) se castiga garantat un premiu. Pana la aceasta data am trimis in tara 15 premii mari, care constau in Surubelnite Bosch cu accesoriu de barbeque, precum si sute de creioane de tensiune, rulete si multimetre. Avem pregatite pentru a fi oferite 3.750 de premii”, a mai spus Roxana Sunica.

Campania nationala este pregatita sa acopere un numar de 500 de magazine, astfel ca, cei care doresc sa se alature in calitate de partener, pot trimite solicitari pe adresa de e-mail: [email protected].

“Dincolo de premiile si comunicarea ce se desfasoara in jurul acestei campanii, cu focus pe segmentul electricienilor, ne dorim sa construim o infrastructura de colectare cat mai extinsa, care sa permita accesul cat mai usor pentru populatie. Containerele specializate “Colt Verde” se regasesc in 600 de magazine de retail din intreaga tara” a mai spus Directorul de Marketing.

De asemenea, in continuare, orice institutie de stat sau privata din Romania poate avea acces gratuit la sistemul de colectare gestionat de Recolamp, pentru a preda deseurile de echipamente de iluminat generate din activitatea proprie, respectandu-si, totodata, si obligatiile legale de mediu ce ii revin. Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul Asociatiei – www.recolamp.ro – sau la numarul de telefon 0800-888.666, care poate fi apelat gratuit pentru a solicita recipiente de colectare sau ridicarea deseurilor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente