Palmierii din Sectorul 4, in casa noua, pe plaja ecologica din Oraselul Copiilor

Palmierii din Sectorul 4, in casa noua, pe plaja ecologica din Oraselul Copiilor
Palmierii din Sectorul 4, in casa noua, pe plaja ecologica din Oraselul Copiilor

Ca in fiecare an, odata cu venirea primaverii, celebrii palmieri care infrumusetau in sezonul cald intersectia „Brancoveanu”, gazduiti iarna de serele ADPP Sector 4, sunt replantati.

Anul acesta insa, in conditiile in care in Sectorul 4 sunt aproape finalizate lucrarile de amenajare a Oraselului Copiilor, Primarul Cristian Popescu – Piedone a decis ca acestia sa fie amplasati in aceasta locatie, intr-o amenajare peisagistica deosebita, ce presupune inclusiv o plaja ecologica.

Astfel, cei 18 palmieri vor conferi zonei din Orasel o imagine similara peisajelor specifice tarilor din care provin, oferind bucurestenilor care nu vor ajunge pe litoral posibilitatea de a se recreea in zilele toride.

Decizia Primarului Cristian Popescu-Piedone de a-i reloca a fost adoptata in urma consultarilor avute cu diversi peisagisti, care au recomandat ca farmecul plajei ecologice sa fie intregit de prezenta exoticilor arbori.

         ”Am reamplasat palmierii, insa, odata ce ei vor infrumuseta Oraselul Copiilor, nu putem sa vaduvim locatia care i-a gazduit an de an, respectiv, intersectia Brancoveanu.  De aceea, am pregatit o frumoasa surpriza locuitorilor din aceasta zona, care va beneficia curand de o amenajare peisagistica  deosebita”. (Cristian Popescu-Piedone).

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,538FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente