Panouri solare la sala de sport din Pecica

0
334
Panourile solare, o opţiune modernă, ecologică
Panourile solare, o optiune moderna, ecologica
Panourile solare, o optiune moderna, ecologica
Panourile solare, o optiune moderna, ecologica

Administratia orasului e dispusa sa plateasca pana la 96.729 de lei pentru aceasta investitie.

Fonduri nerambursabile pentru dotarea salii de sport din orasul Pecica cu instalatie cu panouri solare. Primaria localitatii a anuntat organizarea licitatiei pentru achizitia lucrarilor de proiectare si executie in cadrul obiectivului „Instalatie solara pentru completarea sistemului clasic de obtinere a apei calde menajere la Sala de Sport” – locatia Sala mare de sport din Orasul Pecica, str.508, nr.1.

Licitatia va avea loc in cursul acestei saptamani. Valoarea maxima pe care administratia orasului Pecica este dispusa sa o plateasca este de 96.729 lei.

„Decontarea lucrarilor se va face in conformitate cu prevederile Contractului de finantare incheiat intre Orasul Pecica si A.F.M. Avand in vedere prevederile contractului de finantare, Antreprenorul trebuie sa dispuna de lichiditati suficiente pentru implementarea cu succes si in bune conditii a intregului proiect”, se mentioneaza in caietul de sarcini.

Perioada de garantie de buna executie a lucrarilor este de minimum 36 de luni de la data semnarii procesului verbal de receptie la terminarea lucrarilor.

Una dintre conditiile impuse de Primarie este ca firma castigatoare sa se mobilizeze pentru inceperea lucrarilor in 3 zile. La sfarsitul lucrarilor este obligatoriu ca sistemul sa fie inscriptionat cu sintagma „Finantat din Fondul pentru Mediu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.