Parc eolian la Tecuci

Parc eolian la Tecuci

La ivelul municipiului Tecuci se intentioneaza realizarea unui centru eolian in extravilanul municipiului, iar aceasta investitie ar fi un plus pentru tecuceni, mai ales prin prisma realizarii de noi locuri de munca, pe langa faptul ca bugetul local va primi un „elan financiar” deloc de neglijat.
S.C. KELAVENT ALFA S.R.L. – Bucuresti este societatea care intentioneaza sa faca o „infuzie financiara in zona Tecuciului, insa acest lucru se poate realiza doar prin vointa tecucenilor. Acestia au posibilitatea de a-si exprima punctul de vedere referitor la aceast proiect, de a face o serie de propuneri, care mai apoi vor fi puse in discutie in cadrul dezbaterii publice ce va avea loc la inceputul lunii decebrie.
Tecuncenii interesati se pot implica activ in elaborarea proiectului, precum si in luarea deciziilor importante. Insa de fiecare daca cand s-a cerul acordul tecucenilor in privinta unui proiect, acesta a fost tacit, prin neprezentatea „maselor”, acestea din urma dand dovada de ignoranta totala. Poate de aceasta data soarta Tecuciului si a investitiilor ce urmeaza a fi realizate pe raza municipiului vor conta, dar mai ales isi vor face loc in agenda incarcata a tecucenilor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente