Parc fotovoltaic de 20 de milioane de euro la Mariselu

20 de milioane de euro la Mariselu
20 de milioane de euro la Mariselu

Potrivit deputatului Stelian Dolha in localitatea Mariselu se va amenaja un parc fotovoltaic, investitia in valoare de 20 de milioane de euro apartinand unor germani. Lucrarile au fost stopate pana acum intrucat de mai bine de 9 luni societatea comerciala astepta descarcare de sarcina arheologica.

Firma nemteasca a cumparat 4 parcele de teren in localitatea Mariselu pentru a construi un parc fotovoltaic. Societatea comerciala a primit descarcare de sarcina arheologica pentru una din parcele, in timp ce pentru celelalte trei astepta de mai bine de 9 luni documentele de la Ministerul Culturii pentru a se putea apuca de treaba.

Acest lucru a fost posibil in urma cu cateva zile, cu ajutorul interventiei deputatului Stelian Dolha, care a intervenit pe langa ministrul Culturii pentru a emite documentele necesare.

Investitia in parcul fotovoltaic de la Mariselu se ridica la 20 de milioane de euro. Printre localitatile luate in calcul pentru parcuri fotovoltaice se numara si Livezile, Urmenis, Herina sau Lechinta, unde numarul panourilor montate depaseste numarul locuitorilor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,534FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente