Parcul Balcescu a fost ecologizat de elevi

0
351

Curatenia a fost realizata la initiativa Consiliului Local al Tinerilor, care a alocat 2000 de lei pentru materialele necesare actiuniiecologizare facuta de elevi

Peste 100 de elevi de la liceele din Focsani au dat astazi o noua infatisare Parcului „Nicolae Balcescu” din municipiu, in cadrul unei actiuni de ecologizare si amenajare la initiativa Consiliului Local al Tinerilor (CLT).

Pentru actiunea de astazi, elevii au avut la dispozitie peste 100 de cutii cu vopsea, cu care au vopsit bancile, 20 de maturi si alte ustensile de lucru, banii pentru materiale, aproximativ 2000 de lei, fiind alocati din bugetul (CLT).

„Din ce in ce mediul in care traim devine tot mai poluat si neingrijit. Oamenii trebuie sa inteleaga aceasta dorinta a salvarii mediului inconjurator. Noi vrem sa-i constientizam privind acest fenomen. Dar cum educatia se formeaza de mic, si copiii trebuie sa inteleaga aceasta problema si cu ajutorul lor sa dam exemplu celorlalti”, ne-a declarat Alexandru Munteanu, primarul tinerilor din Focsani si totodata coordonatorul proiectului.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.