Partidul Verde condamna continuarea negocierilor pentru exploatarea gazelor de sist de catre guvernul USL

Partidul Verde condamna continuarea negocierilor pentru exploatarea gazelor de sist de catre guvernul USL

Partidul Verde Vrancea condamna alaturi de toti cei interesati de mediu din Romania continuarea de catre USL a negocierilor cu Chevron pentru exploatarea gazelor de sist prin metoda fracturarii hidraulice.

Saptamana trecuta, Senatul, controlat de USL, a respins cu majoritate de voturi o initiativa legislativa care isi propunea interzicerea acestui procedeu tehnologic in Romania.

Desi premierul Ponta la preluarea mandatului a dat asigurari romanilor ca va fi de partea celor interesati de mediu si impotriva intereselor Chevron, iata ca dupa alegeri realitatea este cu totul alta.

USL nu gaseste solutii pentru salvarea economiei tarii si nu gaseste solutii pentru o administratie publica performanta ci se multumeste doar sa-i inlocuiasca pe PDL-isti cu USL-isti. Ca si cei de dinaintea lor si USL-istii sunt preocupati doar de jefuirea resurselor naturale ale tarii, chiar cu riscul ca zonele exploatate sa ramana otravite pentru multi ani de-acum inainte.
Invitam vrancenii la un moment de reflectie asupra faptului daca ceea ce ofera aceasta guvernare este ceea ce si-au dorit.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,355FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente