Patru piete volante cu produse agroalimentare vor functiona sambata si duminica in Bucuresti

Patru piete volante cu legume, fructe si produse traditionale vor functiona sambata si duminica in Bucuresti, la initiativa Primariei Capitalei si a Federatiei Agrostar, se arata intr-un comunicat remis vineri de Primaria Capitalei.piata agroalimentara

Astfel, pietele vor fi amplasate in Strada Edgar Quinet (intre Facultatea de Arhitectura si Universitatea Bucuresti), unde vor fi deschise 15 standuri, pe platoul din fata Academiei Militare, unde vor functiona tot 15 standuri, in Bulevardul Unirii ( intre Mircea Voda si Nerva Traian) – 20 de standuri. Alte 10 standuri vor fi amplasate in strada Omului (Damaroaia).

Pietele volante vor fi deschise sambata, 18 iulie, intre orele 6.00-20.00, si duminica, 19 iulie, intre orele 6.00-13.00.

Primaria Capitalei si Federatia Agrostar au decis sa redeschida, incepand cu 30 mai, pietele volante din Bucuresti. Initial, proiectul a debutat cu trei piete. La acea data, presedintele Federatiei Agrostar, Nicolae Stefan, declara ca produsele din aceste piete vor fi mai ieftine decat in marile magazine, iar daca proiectul va genera interes din partea bucurestenilor, vor mai fi deschise si alte piete.

Primele trei piete volante au fost deschise in Bucuresti la 23 august 2008, ca urmare a unui proiect intre Primaria Capitalei, Ministerul Agriculturii si Federatia Agrostrar. Conform intelegerii, Federatia Agrostar are dreptul de a selecta producatorii care vand in aceste piete.

Sursa: NewsIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *