PE a adoptat un amendament impotriva vanatorii in Delta Dunarii, cu ocazia votarii raportului privind biodiversitatea.

0
445
Fostul ?ef al G?rzii de Mediu a ARBDD nu-?i g?se?te locul. Îl caut? tot… prin Rezerva?ie
Fostul şef al Gărzii de Mediu a ARBDD nu-şi găseşte locul. Îl caută tot… prin Rezervaţie
PE a adoptat un amendament impotriva vanatorii in Delta Dunarii, cu ocazia votarii raportului privind biodiversitatea.

Europarlamentarul PSD Daciana Sarbu lupta activ in cadrul Parlamentului European in comisia de Mediu, obtinand adoptarea unui amendament impotriva vanatorii in Delta Dunarii, cu ocazia votarii raportului privind biodiversitatea.

„Amendamentul meu impotriva vanatorii in Delta Dunarii a fost adoptat astazi (nr- vineri) in PE, cu ocazia votarii raportului privind biodiversitatea. Amendamentul exprima ingrijorarea cu privire la perspectiva reintroducerii vanatorii in Delta si posibilului impact negativ asupra biodiversitatii”, a spus aceasta pe pagina de Facebook.

Daciana Sarbu(35 de ani) este europarlamentar membru din partea PSD in comisia Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara si membrul supleant in alte trei comisii. A absolvit Facultatea de Drept la Universitatea de Vest, din Timisoara, dar si Colegiul National de Aparare. Are un master in Managementul Politic si inca unul in Drept Comercial.

Sarbu este membru al Parlamentului European din anul 2007, dupa ce in perioada 2004-2007 a trecut si prin Parlamentul Romaniei. A primit Ordinul National al Romaniei in 2004, pentru servicii credincioase aduse tarii.

Practica avocatura si este membru al PSD inca din 1996, partid in cadrul caruia a fost numita secretar general. A mai fost presedinte si membru al Grupului Democratic de Tineret.

Sarbu a fost consilier in perioada 2001-2003 al Corpului de Control al Primului Ministru, secretar de stat in Cercetare si Tineret, presedinte al autoritatii nationale pentru Tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.