Pelerinii au lasat 20 mii de tone de gunoi

0
345

Conducerea SC Salubris SA a anuntat ca in saptamana in care au avut loc Sarbatorile Iasului, angajatii societatii au colectat peste 20.000 de metri cubi de gunoi, cantitate care in mod normal s-ar fi colectat dupa o perioada de 2 saptamani. La inceputul saptamanii trecute s-a constatat o crestere de circa 20 la suta a volumului de gunoi colectat zilnic, iar duminica acesta a crescut cu pana la 50 la suta. Conform datelor oferite de sefii SC Salubris SA, in mod normal se aduna circa 3.200-3.400 de metri cubi de gunoi pe zi, iar duminica trecuta s-au adunat aproximativ 5.000-6.000 de metri cubi de deseuri. De obicei, de pe urma unui iesean se strang lunar aproximativ 0,116 metri cubi de gunoi.

„Cantitatea de gunoi pe care angajatii nostri au strans-o saptamana aceasta este aproape dubla decat cea colectata de obicei. Numai in cursul zilei de duminica au fost adunati 5.000-6.000 de metri cubi de gunoi, adica o patrime din volumul strans pe parcursul intregii saptamani. De asemenea, pe parcursul saptamanii trecute au fost 600 de muncitori la strada, iar duminica 650, in conditiile in care tot personalul nostru insumeaza 850 de angajati. Sunt multumit ca echipele noastre s-au descurcat onorabil”, a declarat Ion Apostol, directorul SC Salubris SA.
Dupa concertul de duminica seara, piata din fata Palatului Culturii a fost complet curatata de angajatii SC Salubris SA. De asemenea, conducerea societatii sustine ca au fost utilizati 2.500 de litri de sampon cu aroma de brad si crizantema pentru spalarea strazilor si a zonelor unde s-au desfasurat sarbatorile orasului.

Sursa:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.