Performanta satisface Eco Inovarea

0
356
Performanţa satisface Eco Inovarea
Performanta satisface Eco Inovarea

Performanta satisface Eco Inovarea
Performanta satisface Eco Inovarea

Bucuresti – 11 noiembrie 2010 – NEC Display Solutions prezinta noua serie „M” si un nou concept de denumire a proiectoarelor

NEC Display Solutions lanseaza in piata o gama complet noua de proiectoare, certificate TCO. Seria M depaseseste seria NP610, oferind performante deosebite si optiuni mult imbunatatite de economisire a energiei. Noile si inovatoarele caracteristici Eco, cum ar fi functia 75% AV Mute si primul modul Auto Eco din lume pe proiectoare, scad in mod semnificativ costurile de functionare. In acelasi timp, NEC Display Solutions introduce un nou concept de denumire pentru intreaga sa gama de proiectoare, pentru a face portofoliul global mai transparent pentru clientii sai.
Proiectoarele sunt in functionarea continua in timpul intalnirilor, prezentarilor si sesiunilor de formare profesionala. Cu o durata de viata a lampii si un filtru de curatare la un interval de pana la 6000 de ore , plus caracteristicile inovatoare ale Seriei M, utilizatorii pot reduce semnificativ TCO lor (cost total de proprietate). Noua functie 75% AV Mute permite utilizatorului pentru a dezactiva intuitiv proiectorul prin intermediul capacului obiectivului sau prin simpla apasarea a butonului verde de pe telecomanda. Acest lucru reduce puterea lampii cu 75%, ceea ce scade consumul total de energie al proiectorului in mod semnificativ si rezulta o durata de viata a lampii mai crescute. Cu primul din lume modul Auto Eco pe proiectoare, luminanta lampii este reglata automat pentru a se potrivi continutului prezentat, care sa permita o luminozitate optima si eficienta energetica maxima, in orice moment. In plus, unele dintre modele au doua niveluri de mod Eco, cu al doilea nou nivel fiind conceput special pentru aplicatii whiteboard.

Toate modelele din seria M de pana la 3500 lumeni ANSI au primit certificarea TCO de la Organizatia suedeza de testare TCO Development. „TCO Certified este singura verificare independenta si de incredere la nivel mondial a proiectoarelor. Programul de certificare TCO are o experienta indelungata de evaluare a calitatii imaginii si a impactului asupra mediului, prin urmare, este un instrument util pentru cumparatorii care doresc o certificare sigura si de incredere a produselor de inalta performanta in domeniul IT&C, cu impact minim asupra mediului. NEC Display Solutions a dovedit din nou ca proiectoare lor indeplinesc cerintele dure pe calitatea imaginii si impact redus asupra mediului „, spune Soren Enholm, CEO la TCO Development.

„Intreaga Serie M ofera caracteristici inovatoare si o performanta deosebita. Functia 75% AV Mute si primul din lume modul Auto Eco pe proiectoare inseamna o reducere semnificativa a costurilor de operare si subliniaza angajamentul NEC la Eco inovare „, spune Ulf Greiner, Product Line Manager Business Proiectors la NEC Display Solutions Europe.

Cu o calitate superioara de prezentare, proiectoarele livrareaza imagini impresionant de stralucitoare cu rezolutie XGA (1024 x 768) si WXGA (1280 x 800), un raport de contrast excelent de 2000:1 si o luminozitate de pana la 4200 ANSI lumeni. Toate modelele vin cu zoom optic mare de 1.7x. Acest lucru ofera o mare flexibilitate pentru instalarea proiectoarelor si reduce costul de inlocuire al proiectoarelor vechi, deoarece suportul de plafonul existent nu trebuie sa fie repozitionat. Noua Seria M, continua sa ofere toate caracteristicile avantajoase ale modelelor precedente, cum ar fi functia Direct Power On, Auto Vertical Keystone, precum si functia unica de Carbon Savings Meter, permitand clientilor sa aleaga proiectorul care se potriveste cel mai bine nevoilor lor si permite instalari flexibile . Seria M inscrie de asemenea puncte pentru conectivitate imbunatatita, cu o intrare HDMI si trei future-proof porturi USB. Portul USB de tip B permite utilizatorului stabilirea conexiunii directe si moderne, la orice PC si pentru a controla mouse-ul sau, de exemplu, o prezentare folosind telecomanda. Cele doua porturi USB de tip A permit conectarea unui stick USB pentru vizualizarea fotografiilor direct de la proiector si conectarea unui adaptor WLAN optional care asigura flexibilitate in orice mediu de lucru.

Pentru ca utilizatorii sa poata identifica produsele potrivite cit mai simplu, NEC Display Solutions a implementat un concept nou de denumire care va fi extins pentru a acoperi intregul portofoliu de proiectoare. De exemplu, denumirea „M260X” identifica un proiector de multi-media seria M („M”), cu o luminozitate de 2600 lumeni ANSI („26”) din prima generatie („0”), cu rezolutie XGA („X” ).

Seria – M de modele disponibile in octombrie 2010, cu exceptia M420X care vor disponibile in februarie 2011:
Model Resolution Brightness
M420X XGA 4200 ANSI lumens
M350X XGA 3500 ANSI lumens
M300X XGA 3000 ANSI lumens
M260X XGA 2600 ANSI lumens
M230X XGA 2300 ANSI lumens
M300W WXGA 3000 ANSI lumens
M260W WXGA 2600 ANSI lumens

Disponibilitate si garantie

Proiectoarele M Series sunt disponibile din luna octombrie 2010, cu exceptia M420X care va fi disponibil in februarie 2011. Pachetul furnizat include telecomanda IR pentru control de la distanta, un cablu de semnal mini-D SUB, un cablu de alimentare, un manual de utilizare pe CD-ROM, impreuna cu un ghid de instalare rapida. Pachetul contine, de asemenea, software-ul utilitar si o geanta. NEC Display Solutions ofera o garantie de trei ani pentru aceste produse, plus o perioada de garantie de sase luni sau 1000 ore de functionare pentru lampa. Pentru clientii din educatie NEC ofera gratuit extensia de garantie 3 ani/3000h si lampa in baza inregistrarii. Mai multe programe pentru educatie ca demo si programe de rascumparare pot fi gasite pe site-ul nou NEC pentru educatie : www.education-nec.com.

NEC Display Solutions Europe GmbH are sediul european in Munchen, Germania, si este responsabil pentru toate activitatile si afacerile in EMEA, impartit fiind in patru regiuni de vanzari: Europa de Nord, de Vest si Europa de Sud, Europa Centrala, de Est si Sud-Estul Europei cu Orientul Mijlociu / Africa. NEC Display Solutions beneficiaza de know-how tehnologic si tehnologii de la NEC Corporation si, cu propriile sale divizii de cercetare si dezvoltare, este unul dintre leaderii producatori mondiali, oferind cea mai larga gama de produse de solutii de afisaj din piata. Gamele de produse portofoliului de monitoare, de la entry-level la LCD-urile desktop profesionale si de specialitate, pina la displayuri de mari dimensiuni tip Public Display pentru Digital si Retail Signage. Gama de proiectoare ofera produse pentru toate nevoile, de la dispozitive portabile, proiectoare pentru afaceri, pina la produsele de functionare permanenta (cum ar fi aplicatii POS) si proiectoare digitale pentru cinema. Managing Director al sediului central european este Bernd Eberhardt.

Mai multe informatii pot fi gasite online la: www.nec-display-solutions.com

NEC Corporation este lider in integrarea IT si a tehnologiilor de retea de care beneficiaza intreprinderile si oameni din intreaga lume. Prin furnizarea combinatiei de produse si solutii care inglobeaza experienta companiei si resursele globale, tehnologiile avansate NEC satisfac nevoile complexe si mereu in schimbare ale clientilor sai. NEC aduce mai mult de 100 de ani de expertiza in domeniul inovarii tehnologice pentru a le oferi oamenilor, intreprinderilor si societatii.

Pentru mai multe informatii, vizitati la NEC: www.nec.com

NEC este o marca inregistrata de NEC Corporation. Toate drepturile rezervate. marci Alte produse sau servicii mentionate aici sunt marci inregistrate ale proprietarilor respectivi. © 2010 NEC Corporation.
TCO Certified este o certificare terta parte pentru produse de inalta performanta in domeniul IT&C, care sunt, de asemenea, concepute pentru impact minim asupra mediului. Incepand cu anul 1992 programul de certificare TCO a avut o influenta semnificativa asupra calitatii imbunatatite a imaginii si ergonomie pentru display-uri, precum si reducerea emisiilor electromagnetice produse din domeniul IT&C. Eficienta energetica si utilizarea redusa a substantelor periculoase sunt, de asemenea, aspecte cheie ale Certificarii TCO. Produsele care beneficiaza de programul de certificare TCO sunt notebook-uri si PC-uri desktop-uri, display-uri, seturi de casti si telefon si, incepand cu anul 2009 si proiectoarele. Cu certificate TCO este usoara alegerea echipamentelor IT care sunt proiectate in beneficiul atat al utilizatorului cit si pentru mediu. TCO Development, compania din spatele TCO Certified, are sediul central in Stockholm, Suedia, cu prezenta regionala in Asia si America de Nord.

Pentru mai multe informatii, vizitati: www.tcodevelopment.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.