Piata ecologica in Dublin

0
504
Piata ecologica in Dublin
Piata ecologica in Dublin
Piata ecologica in Dublin
Piata ecologica in Dublin

Piata ecologica Green Door din Dublin, Irlanda a fost lansata oficial in data de 21 iunie 2014.

Norman, Deirdre, Christy si Mary, membrii fondatori, impreuna cu personalul pietei au depus un mare efort de echipa pentru a oferii cele mai bune produse bio si preparate culinare facute manual la tarabe si toata lumea a avut o zi buna.

IMG 2792FbPiata Green Door este situata in Newmarket Dublin 8 si este deschisa: joi si vineri, intre 12-19 si sambata intre orele 9.30-16. Misiunea pietei este de a aduce alimente de calitate superioara intr-un spatiu primitor.

Piata vinde in prezent: legume organice, fructe si carne; peste si crustacee; excelenta paine si produse de patiserie de calitate; branza si alte produse lactate; mezeluri, carne si peste afumat; masline, uleiuri, pestos, conserve etc; alimente crude, sucuri, piureuri. In plus, vor vinde o varietate de alimente calde si bauturi delicioase pentru clienti, ca sa se bucure in timp ce viziteaza piata.

Piata Green Door este condusa de un consiliu de patru membri directori, prezentati mai sus si administrata de Oonagh Duggan un iubitor al fermierilor irlandezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.