Piatra de alaun, varianta sanatoasa a deodorantelor.

Oiatra de alaun, varianta s?n?toas? a deodorantelor.
Oiatra de alaun, varianta sanatoasa a deodorantelor.
Oiatra de alaun, varianta sanatoasa a deodorantelor.

Piatra de alaun este un produs 100% natural, cu un singur ingredient care este complet inofensiv pentru sanatatea zonei axilare si a sanilor. Aceasta piatra este recunoscuta ca fiind o alternativa naturala la deodorantele din comert.

Piatra de alaun este o alternativa naturala la deodorantele din comert care sunt foarte periculoase din cauza aluminiul pe care il contin. Eficienta acestei pietre este testata si multi utilizatori s-au declarat multumiti, continuand sa achizitioneze aceste produse. Ingredientele sunt naturale si nu prezinta niciun pericol pentru zona axilei, scrie eva.ro.

Un lucru benefic pe care il au aceste produse naturale este tocmai faptul ca nu impiedica transpiratia, prin urmare permite corpului sa desfasoare procesul de detoxifiere in mod natural. Ele actioneaza insa asupra bacteriilor care se formeaza in urma transpiratiei si nu permit formarea unui miros urat.

Ce este si cum se foloseste piatra de alaun

Alaunul este un mineral natural care este extras din mine si il gasesti sub forma de stick incolor si fara niciun miros. Este 100% naturala, adica fara conservanti, aditivi, coloranti, alcool, parabeni, aluminiu, emulgatori sau alte substante toxice. Aceasta piatra are rolul de a regla procesul de transpiratie si de a impiedica inmultirea bacteriilor urat mirositoare, fiind potrivita si pentru persoanele alergice sau cu o piele sensibila.

Evita produsul care are „ammomium alum”, deoarece este varianta sintetica, ci opteaza pentru cel cu „potassium alum”.

Foloseste piatra de alaun imediat dupa dus cand zona axilara este umeda. Aplica de cateva ori pana cand simti pielea uscata. Daca vrei sa aplici pe pielea uscata, se umezeste putin piatra si se aplica de cateva ori in zona axilei pana cand simti pielea uscata. Poti folosi aceasta piatra si dupa epilare. De asemenea, barbatii o pot folosi dupa barbierit, deoarece are efect astringent.

Pretul unui stick cu piatra de alaun varianza intre 15 si 35 de lei. Acest produs te va tine foarte mult, chiar si un an. Il poti gasi in magazinele naturiste online sau la plafar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *