Picnic Design 2012

Eco-Rom Ambalaje lanseaza concursul Picnic Design 2012

Eco-Rom Ambalaje – detinatoarea marcii Punctul Verde (Der Grune Punkt) in Romania si cea mai importanta organizatie de preluare a responsabilitatii privind indeplinirea obiectivelor de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje – organizeaza in perioada 7 mai – 4 iunie  concursul Picnic Design 2012.  Prin acest concurs, Eco-Rom Ambalaje isi propune sa sustina tinerii specialisti in domeniul arhitecturii si sa ofere administratiilor locale un model de amenajare a zonei de picnic cu un design contemporan, practic si cu un impact minim asupra spatiului natural.

 

Picnic Design 2012

Astfel, Eco-Rom Ambalaje provoaca tinerii arhitecti sa isi puna in practica cele mai inedite idei si premiaza cele mai eco-creative proiecte de amenajare a unui loc de picnic. Acestea trebuie sa exceleze prin calitatile lor estetice, dar si sa respecte cerintele functionale impuse de noua Lege a Picnicului si de bugetul competitiei, astfel incat sa ofere o solutie durabila, usor de adaptat si implementat in cat mai multe zone din tara.

„Noua lege a picnicului nu pune capat distractiei in aer liber, dimpotriva reglementeaza aceasta activitate si ii indeamna pe oameni sa adopte un comportament adecvat. Noi dorim sa venim in intampinarea lor si, prin acest concurs de arhitectura, ne propunem crearea unei zone de picnic complet amenajate, care sa asigure romanilor cadrul necesar pentru practicarea unui comportament responsabil la iarba verde” a declarat Lorita Constantinescu, PR&Communication Director Eco-Rom Ambalaje.

Castigatorul premiului cel mare va primi 2.000 de euro si sansa de a transforma in realitate propriul proiect de amenajare, iar participantii clasati pe locurile II si III vor castiga 1.300 si, respectiv, 700 de euro. Locul de picnic al castigatorului va fi amenajat in primul trimestru al anului 2013.

Partenerii acestui proiect curajos sunt  Green Revolution si Igloo Media.

Pentru regulamentul concursului, alte informatii suplimentare despre competitie, precum si realizarea inscrierilor in concurs, cei interesati pot accesa www.colecteazaselectiv.ro  in perioada 7 mai – 4 iunie 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *