Pitesti: Padurar prins la furat in padurea pe care trebuia sa o pazeasca

0
438

Un padurar a fost destituit, astazi, din functie dupa ce a fost prins ca fura exact din padurea pe care trebuia sa o pazeasca.padurar prins la furat

Ilie Carciu, in varsta de 24 de ani, din Pitesti, padurar la Moraresti, a fost prins de politisti chiar in momentul in care isi facea „aprovizionarea”. Tanarul taiase patru stejari pe care urma sa-i duca acasa la bunici. Totul a iesit la iveala dupa ce directorul Directiei Silvice Arges, Ion Dobrinoiu, a primit un telefon anonim.

„De la capatul celalalt al firului, o persoana mi-a spus ca la cantonul din Moraresti, canton de care raspundea chiar padurarul Carciu, se petrec lucruri necurate. Am trimit acolo Corpul de Control si padurarul era acolo cu cinci cetateni, cu un tractor si o camioneta. Fusesera doborati patru stejari”, a precizat Ion Dobrinoiu.

Padurarul a ramas fara serviciu si este cercetat penal penal pentru taiere fara drept de arbori, abuz in serviciu si inselaciune. „A fost destitut pe loc. Nu tolerez astfel de fapte. Era padurar de cinci luni. Este tanar, si era la inceputul carierei”, a mai precizat directorul Directiei Silvice.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.