Plantatii forestiere la Cernavoda

0
352
Toţi cetăţenii oraşului sunt invitaţi la acţiune
Toti cetatenii orasului sunt invitati la actiune
Toti cetatenii orasului sunt invitati la actiune
Toti cetatenii orasului sunt invitati la actiune

Primaria Cernavoda a demarat actiunea de plantare de material pomicol in anumite zone ale orasului. Actiunea face parte din Programul Consiliului Judetean Constanta de infiintare de plantatii forestiere in mai multe zone ale judetului.

„Primaria Cernavoda a ales sa infiinteze plantatii forestiere pe o suprafata de 10,5 hectare, unde se vor planta 52.500 de puieti de salcam, in diferite zone ale orasului. Au fost identificate zone unde se impunea plantarea de material verde: zona Sere – o zona unde se va construi un cartier cu aproape 200 de locuinte, zona Canalului navigabil, zona de extravilan sud a orasului, in vecinatatea Cimitirului ortodox si zona taluzuri din cartierul Columbia”, a declarat Mariana Mircea, primarul orasului Cernavoda.

Actiunile de primire si plantare a puietilor se va face etapizat pana la sfarsitul anului, iar pregatirea terenurilor, plantarea si intretinerea se va face de primaria orasului prin serviciile de specialitate.

Prima actiune de plantare a puietilor va avea loc sambata, pe strada Victoriei in zona Cimitirului ortodox, de la ora 9.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.