Plantele care imbunatatesc imunitatea

Pentru amestecurile de 50-60 de pulberi de plante reunite in mici dispozitive, cu efecte benefice asupra organismului, profesorul de fizica, inventator Ancu Dinca, a stabilit denumirea de biofitomodulator. Adica, bio: viu, biologic; fito: plante, fitoterapie; modulatori adica sa moduleze, sa intareasca imunitatea.

Cu alte cuvinte, aceste amestecuri de plante brevetate de profesorul Ancu Dinca stimuleaza imunitatea, fortifica imunitatea, respectiv armata de autoaparare a organismului, pentru a se lupta cu bolile si a le ingenunchea.

Medalii de aur la Geneva, Bruxelles, decoratia de cavaler al Guvernului Belgiei, succese la congrese din America, Rusia, Ucraina, Europa Occidentala. Marile centre universitare de la Cluj, Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi, Craiova se ocupa, prin grupe de profesori, de extinderea utilizarii amestecurilor de plante, inventate de Ancu Dinca. Si rezultatele au aparut: amestecurile de plante brevetate de inventatorul Ancu Dinca se pot folosi si in agricultura, si in zootehnie, cresc calitatile unor componente de materiale plastice in constructii etc.

Dar sa vedem ce sustine profesorul de fizica Ancu Dinca in privinta efectelor asupra organismului. Un amestec de zeci de plante se constituie ca un scut de aparare a organismului in fata agresiunii undelor rele abatute asupra omului din directia aparaturii electronice, electrotehnice ce inseamna universul omului modern. Daca omul isi asaza un patratel de plastic in care sunt pulberile de plante pe computer, pe televizor, pe telefonul mobil, pe cuptorul cu microunde, pe frigider undele periculoase emanate de aceste aparate nu-i mai fac rau organismului, care este protejat de aceste plante precum de un scut. Acest brevet il fereste pe om si de agresiunea undelor rele venite si de la statiile de distributie a energiei electrice, de antenele de telefonie sau de radio care aflate in preajma unor locuinte produc dereglari ale organismului omenesc.

Un alt amestec de plante echilibreaza energetic organismul si il fereste de boli sau amelioreaza suferintele provocate de maladii. Asa sustine inventatorul Ancu Dinca, pe baza cazurilor tratate de medicii sai cu aceste amestecuri de plante. Omul isi asaza dispozitivul cu plante cu ajutorul tifonului si a unui leucoplast in acele zone ale corpului indicate de medici, in functie de bolile lui, descoperite cu aparatele de biorezonanta. Cei sanatosi pot purta preventiv cate doua dispozitive cu amestecuri de plante, lipite in zone bine stabilite. Profesorul de fizica Ancu Dinca mai sustine ca un alt amestec de plante poate schimba structura apei, astfel incat ca ea sa faca bine omului.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *