Plimbare pe doua roti in jurul Timisoarei

Pasionatii de ciclism din Timisoara se pregatesc pentru o noua plimbare prin localitatile din judet. Echipa „Verde pentru Biciclete” a lansat o noua invitatie pentru iubitorii mersului pe doua roti: o tura de 30 de kilometri.cu bicicleta

Vremea urata le-a cam dat batai de cap celor care prefera sa-si petreaca dupa-amiezele sau sfarsitul de saptamana plimbandu-se pe biciclete. Tocmai de aceea, membrii echipei „Verde pentru Biciclete” s-au gandit ca este timpul pentru o noua „Tura banateana”, adica o plimbare in grup prin imprejurimile orasului, asa ca au programat una pentru sambata dimineata. Iesirea in aer liber va fi o provocare pentru multi pasionati de ciclism din Timisoara, pentru ca se intinde pe un traseu lung de 30 de kilometri. Biciclistii sunt sfatuiti sa fie pregatiti pentru un traseu destul de lung. Pentru ca deplasarea se va face in mare parte pe drumuri asfaltate, o proportie mai mare de 90 la suta, acestora le este recomandat sa foloseasca biciclete echipate de sosea sau Trekking. Pentru protectie, cei care vor participa la „Tura banateana” trebuie sa poarte casti si chiar veste reflectorizante.

Plecare matinala

Timisorenii care vor dori sa plece in plimbare cu bicicleta trebuie sa fie prezenti sambata dimineata in parcarea Timco, acolo unde este „Casa Verde pentru Biciclete”. Pornirea va avea loc de la ora 8.00. De aici se va pleca pe doua roti spre Giarmata, apoi spre Pischia, de acolo catre Bencecul de Jos si apoi grupul se va intoarce spre Timisoara. Initial, traseul era mai scurt si trecea pe la Padurea Verde, dar furtunile din ultimele zile nu au tinut partea temerarilor, iar in zona este inca prea multa apa ca aceasta sa fie traversata. Cu toate ca traseul se anunta lung si dificil pentru unii dintre biciclisti, organizatorii s-au gandit si la popasuri de regrupare. In timpul acestor popasuri, biciclistii ramasi in urma sunt asteptati, iar cei care sunt infometati pot servi masa.

ATENTIONARE

Biciclistii sunt sfatuiti sa fie pregatiti pentru un traseu lung de 30 de kilometri

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *