Ploiesti: Sanctiuni pentru colectarea ilegala de deseuri reciclabile

Ploiesti: Sanc?iuni pentru colectarea ilegal? de de?euri reciclabile
Ploiesti: Sanctiuni pentru colectarea ilegala de deseuri reciclabile
Ploiesti: Sanctiuni pentru colectarea ilegala de deseuri reciclabile

In urma actiunilor comune intreprinse de catre politistii locali in colaborare cu reprezentantii Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiesti pe parcursul primelor doua zile din aceasta saptamana, cu privire la depistarea persoanelor care nu respecta curatenia pe domeniul public, au fost confiscate aproximativ 250 kg de peturi.

O parte a deseurilor reciclabile a fost ridicata de catre lucratorii operatorului de salubritate ca urmare a faptului ca acestea au fost abandonate in locuri publice, iar cealalta parte a fost confiscata ca sanctiune complementara aplicata persoanelor ce au fost depistate colectand deseuri din plastic sau metal de pe platformele gospodaresti. De asemenea, au fost aplicate si doua amenzi, in valoare totala de 1200 lei, potrivit H.C.L. nr. 103/2013, pentru preluarea de catre persoanele fizice a deseurilor din sistemele de colectare selectiva puse la dispozitie de municipiul Ploiesti.

Pana in prezent, actiunile s-au desfasurat in cartierele Malu Rosu si Nord, urmand a avea loc astfel de verificari si in celelalte zone ale municipiului Ploiesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *