Poarta galben pe 2 octombrie in onoarea tutoror copiilor si adolescentilor care au invins cancerul

0
294
Poartă galben pe 2 octombrie!
Poarta galben pe 2 octombrie!

Pe data de 2 octombrie culoarea galben straluceste! Straluceste in onoarea tutoror copiilor si adolescentilor care au invins cancerul si care sunt o inspiratie a pacientilor inca afectati de aceasta boala!

Asociatia Little People, cunoscuta la nivel national datorita serviciilor complexe oferite domeniului oncopediatric si existentei Clubului Temerarii, cea mai mare si activa comuntate de tineri supravietuitori de cancer, invita publicul larg sa sarbatoreasca si in Romania, Ziua Internationala a Supravietuirii. Sub egida mesajului campaniei ,,Purtat cu atitudine si in respect fata de cei care au invins cancerul, galbenul este mai puternic!” Asociatia Little People Romania organizeaza, la nivel national, o serie de actiuni care sa marcheze importanta si semnificatia acestei zile.

In fiecare oras in care isi desfasoara zilnic activitatea, Asociatia va organiza, pe sectiile de oncopediatrie, programe speciale cu tematica galbena prin care sa le aminteasca copiilor si adolescentilor ca exista speranta! De la aceste activitati speciale nu vor lipsi membrii Temerarii, ambasadorii luptei impotriva cancerului in Romania.

Totodata, Temerarii vor organiza campanii de promovare si strangere de fonduri in scoli prin intermediul bratarilor galbene cu mesajul ,,Temerarii stiu ca se poate – Poti Si Tu!” prin care vor isi vor invita colegii si comunitatea locala sa se alature luptei si sa isi arate solidaritatea fata de toti tinerii care lupta impotriva cancerului! In cazul in care nu va aflati in unul din orasele Cluj, Timisoara, Bucuresti, Iasi, Constanta, Craiova in care se vor organiza activ campanii pe 2 ocotmbrie si doriti sa comandati o bratara galbena, aveti la dispozitie site-ul asociatiei: http://www.thelittle-people.org/LPA_website/donate.html

Mesajul de solidaritate a Temerarii va ajunge pentru prima data in clasele primare din Timisoara sub forma unui spectacol de teatru de papusi si un atelier creativ, in care personajul principal este Leul cel Curajos. Scopul acestui program este, ca prin intermediul unei povesti frumoase, Leul Curajos, cunsocut de toti pacientii care beneficiaza de activitatile asociatiei in spital, ii invata pe copii despre sanatate, dorind sa le reduca teama fata de contextul medical, sa ii invete sa fie deschisi si prietenosi cu copiii care au fost bolnavi si se reintorc la scoala si, nu in ultimul rand, sa fie ei insisi curajosi si luptatori in fata oricaror situatii de boala.

In 2 octombrie este vorba despre ce poti sa faci TU, despre cum poti sa iti arati solidaritatea si cum poti sa sustii! Asociatia Little People invita companiile, publicul general, copii, studenti, elevi sa poarte galben si sa fie mandri si sa ii sarbatoreasca pe toti cei care au reusit. 2 octombrie poate fi transformat intr-o sarbatoare nationala a supravietuirii! Fotografii si imagini pot fi incarcate pe pagina de facebook a asociatiei: http://www.facebook.com/pages/Asociatia-Little-People-Romania/135087612034?fref=ts

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.